Skotlannissa!

Skotlannissa!

"Nyt mä haluun nähä tän nousun kunnolla!", "Ota nenästä kiinni!", "Tää on niin siistii!" Tunnelmat olivat korkealla, kun matkajoukkueemme pääsi viimein ilmaan. Reilun kahden vuoden valmistelut saivat täyttymyksensä, kun Helsinki-Vantaalta Riian kautta matkustimme Edinburghiin.

20 hengen joukkueemme harjaantui päivän aikana erilaisten pari-, ryhmä- ja jonomuodostelmien tekemisessä ja yhteisten ohjeiden kuuntelemisessa. Yksittäisistä matkalaisista alkoi muodostua oikea matkaryhmä, joka kulki ketterästi lentoasemilla, raitiovaunussa ja junalla. Yksi pika-ateria nautittiin matkan varrella puistossa Edinburgissa.

Junan ikkunoista ihastelimme vihreitä näkymiä, lehmiä, lampaita ja hevosia ja ikivanhan näköisiä linnoituksia. Joen varrelle, lammaslaitumen läheisyyteen haaveili yksi nuorista joskus muuttavansa asumaan. Lopulta päivän matkustamisen jälkeen pääsimme perille Galashielsiin. Vastassamme oli viehättävä pikkukaupunki ja ystävällinen partiojohtaja Jude, joka opasti meidät perille asti.

Majoitumme matkan kaupunkiosuuden aikana paikallisen partiolippukunnan partiotalolla. Jännittävästä talosta tuntuu löytyvän koko ajan uusia huoneita, kulmia ja nurkkia. Ensimmäinen yö on nukuttu ja tänään lähdemme tutkimaan Edinburghia Amazing Race -kisan merkeissä. Siitä kerromme lisää seuraavassa tarinassa.

Matkaa tukemassa